Oikeusministeri siteerasi Abbaa vakuutellessaan hallituksen yhtenäisyyttä: "I still have faith in you"

Anna-Maja Henrikssonilta yllättävä viittaus Abban paluuseen hallituksen tiedotustilaisuudessa:"I still have faith in you" 0:41
Anna-Maja Henrikssonilta yllättävä viittaus Abban paluuseen hallituksen tiedotustilaisuudessa: "I still have faith in you"

Jos joku on viime päivinä epäillyt hallituksen yhtenäisyyttä, ei epäile enää – ainakin, jos luottaa oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonin (r.) vakuutukseen ryhmän toimintakyvystä.

– Haluan kiittää viisikon jäseniä ja pääministeriä hyvästä neuvottelukokonaisuudesta. On tärkeää Suomelle, että demokratia ja luottamus oikeusvaltioon säilyvät, Anna-Maja Henriksson totesi iltapäivällä hallituksen budjettia käsittelevässä tiedotustilaisuudessa.

– Täytyy sanoa, että tämän neuvottelun ja näiden päivien aikana minulla on soinut päässä Abban uusin hitti I still have faith in you – and I still have faith in you, luotan teihin, luotan tähän hallitukseen ja luotan siihen, että tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Tack så mycket, Henriksson sanoi muille tiedotustilaisuudessa läsnä olleille ministereille.

Henrikssonin mukaan hallituksen on syytä olla tyytyväinen etenkin ilmastopakettiin, jota hän kuvasi ainutlaatuiseksi.

Henriksson kertoi tilaisuudessa lisäksi hallituksen käynnistävän kaksivuotisen kokeilun, jossa kotitalousvähennyksen enimmäismäärä korotetaan 2 250 eurosta 3 500 euroon. Korvausprosentti nousee 40 prosentista 60 prosenttiin.

Hallitus käynnistää myös kaksivuotisen kokeilun, jossa kotitalousvähennyksen enimmäismäärä korotetaan 2 250 eurosta 3 500 euroon. Korvausprosentti nousee 40 prosentista 60 prosenttiin.

Suomen pakolaiskiintiötä nostetaan Henrikssonin mukaan jatkossa Afganistanin tilanteen takia.

Lue myös:

    Uusimmat