Oi voi! Krista Pärmäkosken ja Katri Lylynperän maailmancupviikonlopulle nihkeä loppu

Suomen ykköspari Krista PärmäkoskiKatri Lylynperä ja kakkospari Jasmi JoensuuTiia Olkkonen ovat pudonneet jatkosta maastohiihdon maailmancupin pariviestissä.

Dresdenissä käydyssä kilpailussa Pärmäkoski sekä Lylynperä jäivät välieränsä viidenneksi ja Joensuu sekä Olkkonen yhdeksänneksi.

Suomalaisten B-erästä vain kaksi parasta maata Ruotsi ja Saksa selvisivät finaaliin.

Kovavauhtisesta A-erästä finaaliin ylsi kahdeksan maata, joista kuusi selvitti tiensä finaaliin aikavertailun kautta. Pärmäkoskelta ja Lylynperältä finaalipaikka jäi yli viiden sekunnin päähän.

Lylynperän osalta viikonloppu alkoi upeasti, kun hän nappasi sprintissä uransa ensimmäisen välieräpaikan. Lylynperä oli lopulta 12:s. Pärmäkoski sen sijaan kaatui alkuerissä, pudoten jatkosta.

Ruotsi juhli

Ruotsin Maja Dahlqvist ja Linn Svahn olivat puolestaan ykkösiä finaalissa. Ruotsalaispari kukistin Sveitsin Laurien van der Graaffin ja Nadine Fähndrichin erittäin niukalla 0,09 sekunnin erolla.

Evelina Settlin ja Linn Sömskar täydensivät hienoa ruotsalaispäivää kolmannella sijallaan. Settlin ja Sömskar hävisivät maannaisilleen 3,27 sekuntia.

Lue myös:

    Uusimmat