Mainos

Ohikulkija sattui todistamaan epäiltyä asuntomurtoa – miehet yrittivät estää soittamasta poliisille

Miesnelikon epäillään murtautuneen ensimmäisen kerroksen asuntoon Helsingin Kalliossa noin puoli viideltä lauantaiaamuna.

Helsingin poliisilaitoksen mukaan ohikulkija oli havainnut neljän päihtyneen miehen seurueen Castreninkadulla. Nelikko oli poikennut kerrostalon sisäpihalle ja pian tämän jälkeen ohikulkija oli kuullut rikkoutuvan lasin helähdyksen.

Sisäpihalle kurkannut ohikulkija oli nähnyt kolme miestä seisomassa pihalla ja yhden sisällä ensimmäisen kerroksen asunnossa. Mies oli valaissut kulkuaan taskulampulla.

Poliisin mukaan ulkona seisoneet miehet olivat huomanneet ohikulkijan ja ryhtyneet puhuttamaan häntä. Henkilö oli pyrkinyt poistumaan tilanteesta voidakseen soittaa hätäkeskukseen, mutta miehet olivat estelleet tätä. Ohikulkija onnistui kuitenkin karkaamaan ja soittamaan hätänumeroon.

Läheltä tapahtumapaikkaa otettiin poliisin saapuessa kiinni neljä vuosina 1985-1990 syntynyttä miestä, jotka ohikulkija tunnisti tapaamikseen henkilöiksi. Poliisin mukaan miestä kaksi on Suomen kansalaisia ja kaksi Viron kansalaisia.

Miehiä epäillään törkeästä varkaudesta. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.