Ohikulkija potki rajusti koiranpentua Vantaalla – omistaja: "Leonardo kaatui maahan ja alkoi ulvoa"

Vantaalainen Jenna Pohja koki eilisiltana kauhunhetkiä, kun tuntematon mies alkoi potkia hänen koiranpentuaan.

Nelikuisen labradorinnoutajapennun Leonardon ja Jenna Pohjan mukava iltahetki Silvolan koirarannalla Vantaalla sai inhottavan käänteen, kun tuntematon mies aloitti väkivallan pientä koiraa kohtaan.

Pohja kertoo, että tilanne yllätti hänet täysin.

– Vapaana ollut Leonardo juoksi tervehtimään kolmessakympissä olevaa miespuolista lenkkeilijää, mutta ei ehtinyt edes nuuhkaista miestä, kun tämä kun tämä yhtäkkiä potkaisi viatonta pentua niin kovaa, että Leonardo kaatui kyljelleen ja alkoi ulvoa. Karjaisin miehelle ihmeissäni, mutta hän potkaisi jo maassa makaavaa koiraa uudestaan, Pohja kertaa kauhunhetkiä MTV Uutisille.


Tekonsa jälkeen mies jatkoi lenkkiään, eikä pysähtynyt Pohjan huudoista huolimatta. Pohja nappasi potkitun koiran syliinsä ja lähti miehen perään, muttei onnistunut tavoittamaan tätä.

– Soitin poliisit ja teimme rikosilmoituksen paikan päällä. Annoin miehestä tarkat tuntomerkit poliisille, toivottavasti hänet saadaan kiinni.

Itä-Uudenmaan poliisista vahvistetaan MTV Uutisille, että rikosilmoitus on tehty ja tullut perille.

– Olen ihan äimistynyt, miten tällaista voi tapahtua. Leonardo pelästyi potkimista todella paljon. Onneksi sille ei jäänyt mitään pysyviä vammoja, Pohja lisää tuohtuneena.

Lue myös:

    Uusimmat