Ohikulkija laukoi twerkkaaja Tinzelle törkeän kommentin – jakoi napakan ohjeen kritisoijille

Twerkkaaja Tinze puhuu sosiaalisessa mediassa kehorauhan puolesta.

Twerkkaja Tinze, eli Tia-Maria Sokka julkaisi Instagram-tilillään aurinkoisen otoksen suoraan rannalta Roomasta. Kuvassa Tinze poseeraa korkokengät jalassaan sekä bikinit yllään ja kertoo kuvauksissa hänellä olleen hyvä fiilis. 

– Sitten mies käveli ohitseni ja sanoi, että "tuo tyttö on liian lihava". Se sai minut ajattelemaan kauneusihanteita ja miten paljon saamme kritiikkiä koko ajan, hän kirjoittaa englanniksi. 

Tinze korostaa postauksessaan, ettei ole koskaan mahdollista olla liian lihava tai liian laiha. 

– Olemme kaikki kauniita meidän omalla uniikilla tavallamme. Aion hyväksyä vartaloni, kaikkine kurveineen, hän kirjoittaa. 

– Jos koskaan huomaat itsesi arvostelevan toista ulkonäön perusteella, kyse ei ole siitä miltä he näyttävät vaan siitä, miten näet itsesi. On aika työstää itseäsi. 

Hän kannustaa kaikkia jakamaan enemmän rakkautta ja positiivista energiaa universumiin. 

Tinze on aikaisemminkin ottanut kantaa ulkonäköä arvostelevaan somekeskusteluun. Hän julkaisi Instagramissa rohkean kuvan ja ytimekkään tekstin, jolla näpäytti arvostelijaa. 

– Joku kommentoi TikTokissani, että minun pitäisi syödä vähemmän. Tällainen peppu ei kuitenkaan tule itsestään. Ruoka on elämäni ja syön mitä haluan ja koska haluan. Rakastan kehoani kaikilla sen kaarilla ja ainaisesti muuttuvilla muodoilla, Tinze kirjoitti.

Tinze on tanssija, joka tunnetaan erityisesti twerkkaajana. Tinzen twerk-ryhmä on osallistunut muun muassa Talent Suomi -ohjelmaan vuonna 2021. Tinze on saanut huomiota myös maailmalla.

Lue myös:

    Uusimmat