Odotus-elokuvaa tähdittävä näyttelijä Inka Kallén: "Elämäni tärkein projekti"

2:24
Inka Kallén tekee elämänsä roolin Odotus-elokuvassa

Näyttelijä Inka Inka Kallén nähdään Odotus-elokuvan pääroolissa.

Näyttelijä Inka Kallén tähdittää ohjaaja Aku Louhimiehen Odotus-elokuvaa. Kallén on ollut elokuvaprojektissa mukana vahvasti yhdessä Louhimiehen kanssa. Parivaljakko on käsikirjoittanut elokuvan yhdessä. Kallén näyttelee elokuvassa Elli nimistä naista, joka asuu saaristossa miehensä (Aku Hirviniemen) kanssa.

Turun saaristossa kuvatun elokuvan yksi iso teema on naisen seksuaalisuus.

– Minulle elokuvan ytimessä on rehellisyys itseään kohtaan. Koen sen kaikkein tärkeimmäksi ja ajattelen, että sitä tässä elokuvassa tutkitaan monella eri tavalla. Sieltä se toivon mukaan myös välittyy.

–  Olen todella onnellinen siitä, että ihmiset pääsevät viimein näkemään elokuvan. Tästä saa ajatella mitä ajatella. Elokuva nostattaa ehkä omat uskomukset ja arvot esimerkiksi rakkauteen, parisuhteeseen ja seksuaalisuuteen.

1:33

Katso Odotus-elokuvan traileri

Elokuva on Kallénin uran kohokohta.

– Kyllä tämä on minun tähän astisen elämäni tärkein projekti.

Odotus-elokuva saa Suomen ensi-iltansa huomenna 1. huhtikuuta. Draamaelokuvan keskiössä ovat rehellisyys, rakkaus sekä naisen seksuaalisuus. Ohjauksesta vastaa Aku Louhimies, joka on myös käsikirjoittanut elokuvan yhdessä elokuvan pääosanesittäjän, Inka Kallénin kanssa. Muissa rooleissa nähdään Andrei Alén, Aku Hirviniemi ja Adeliina Arajuuri.

Katso koko haastattelu ylhäällä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja