Odottavan äidin onnea hehkuva Nasima Razmyar MTV.fille: Lapsen sukupuoli ei ole tiedossa

Kansanedustaja kertoo MTV Viihteelle, että kevät sujuu vielä normaalisti töitä tehden.

SDP:n kansanedustaja ja Helsingin kaupunginvaltuutettu Nasima Razmyar, 31, kertoi eilen tiistaina Facebookissa olevansa raskaana.

– Tosi hyvältä tuntuu, onhan kyseessä niin ihana ja miellyttävä asia. Tämä on kaunis tapa elää tätä kevättä, ikionnelliselta vaikuttava Razmyar kertoo MTV.fin haastattelussa.

– Raskaus oli toivottu, totta kai. Olen itse sanonut aina, että lapsia ei vaan saada, vaan niitä annetaan, kun se aika koittaa. En ole koskaan ajatellut, että lapsen saa, kun itse niin päättää. Eikä se menekään niin.

Razmyarin työkiireet jatkuvat pitkälle kesään asti. Laskettu aika on elokuussa.

– Syksyllä täytyy sitten ottaa kunnolla aikaa tälle asialle. Toistaiseksi työnteko jatkuu normaalisti.

– En ole selvittänyt lapsen sukupuolta. Enkä ehkä selvitäkään. Saa nähdä! Olen ajatellut, etten selvitä sitä, mutta voihan olla, että mieli muuttuu vielä. Se minulle sallittakoon.

Ensimmäisen kauden kansanedustaja Razmyar kertoi tiistai-iltana Facebookissa julkaisemallaan videolla olevansa raskaana.

– Meille on tulossa vauva. Ja olemme siitä mieheni kanssa todella iloisia ja onnellisia. Oikeastaan mitkään sanat eivät riitä kuvailemaan sitä tunnetta, mitä meillä parhaillaan on, Razmyar sanoo videolla.

Razmyar juhli häitään miehensä Johan Fagerin kanssa toukokuussa 2015. Ennen häitä Razmyar kuvaili MTV.fin haastattelussa, miten kahden kulttuurin yhdistäminen häissä luonnistuu. Razmyar itse on kotoisin Afganistanista ja Fager on suomenruotsalainen.

– Häihimme liittyy paljon kulttuurien yhdistämistä, niin ruuan kuin musiikinkin tiimoilta. Se on vähän haaste, sillä Suomessa ei ole vielä kauheasti järjestetty tällaisia. Täällä joutuu vähän hakemaan, että miten saan afganistanilaista ruokaa mukaan tarjoiluihin. Se on vähän kiven takana, mutta uskon, että kaikki saadaan tehtyä, hän kertoi ennen häitä.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja