Odottamaton käänne Talentissa! Ulkomailta palannut Krista Siegfrids ei osallistu ohjelman ensimmäiseen livelähetykseen – yllätysnimi paikkaamaan

8:23
Jorma Uotinen ja Krista Siegfrids vierailivat Uutisaamussa tammikuussa.

Krista Siegfrids ei osallistu Talent Suomen ensimmäiseen suoraan livelähetykseen tänään sunnuntaina. Hänen tilallaan illan tuomaristossa nähdään laulaja Erika Vikman. 

Talent Suomi etenee tänä iltana MTV3-kanavalla klo 19.30 alkaen semifinaalivaiheeseen. MTV on reagoinut suurten yleisötilaisuuksien järjestämiseen viranomaisten suositusten mukaisesti, ja koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi Talent Suomen ensimmäinen suora semifinaalilähetys toteutetaan ilman liveyleisöä.

Ulkomailta palannut Talent Suomi -tuomari Krista Siegfrids ei myöskään osallistu ohjelman ensimmäiseen suoraan livelähetykseen tänään. 

– Otamme viranomaisten antamat ohjeet vakavasti ja huomioimme ne ohjelman tuotannossa. Kristan jääminen pois illan Talent Suomi -lähetyksestä on varotoimi, koska hän on oleskellut viime aikoina ulkomailla, ohjelman vastaava tuottaja  Hanna KorttiMTV:ltä kertoo.    

Kristan tilalla illan lähetyksessä nähdään laulaja  Erika Vikman, joka kilpaili viikko sitten UMK-finaalissa ja tunnetaan muun muassa vuoden 2016 tangokuningattarena.

– Olen itse ollut lukuisia kertoja lavalla arvioitavana rakastamani asian eli esiintymisen tiimoilta – tiedän siis varsin hyvin miltä se tuntuu. Tuomarina haluan ehdottomasti olla esiintyjän puolella ja toivon vilpittömästi onnistumista. Talentin lisäksi haluan nähdä sen, että esiintyjä nauttii lavalla olosta ja uskoo täysillä omaan tekemiseensä. Se jos jokin on aseista riisuvaa. Aion nauttia kaikesta talentista mikä lavan tänään valtaa! Erika Vikman kertoo. 

Vikmanin kanssa illan upeita esityksiä ja kykyjä arvioivat ohjelman tuomarit Jorma Uotinen, HP Parviainen ja Ernest Lawson. Koe-esiintymisistä yhteensä 24 on edennyt kolmeen suorana lähetyksenä nähtävään semifinaaliin, ja kustakin semifinaalista yleisö äänestää Talent Suomen huipentavaan finaaliin kaksi esitystä ja tuomarit yhden. Jännittävässä finaalissa sunnuntaina 5.4. nähdään yhdeksän esitystä, jotka kilpailevat 30 000 euron pääpalkinnosta. Ohjelman juontaa Mikko Leppilampi.  

Illan semifinaalilähetyksessä yleisön äänistä kilpailevat DCA Ensemble, Herra Koskinen, Markus Tervo, Akrotaiturit, Wilhelmina Tamminen ja Lucky, MDD, Mikko Heikinpoika ja Veronika Istomina

Äänestä suosikkiasi jo nyt! Äänestysohjeet löydät täältä!

Talent Suomi MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja