Nyt viedään Kalle Rovanperää – nautinnollinen suunnitelma "meni hieman v******i"

Kalle Rovanperä: Raskas viikonloppu takana – kannatti näköjään lähteä 3:25
Kalle Rovanperä oli mielissään Puolan MM-rallin jälkeen.

Kalle Rovanperän lomaviikko vaihtui Puolan MM-ralliin, jonka suomalainen voitti komeasti. Voitonjuhlista Rovanperä joutui kiiruhtamaan suoraan lentokoneeseen, sillä hänen piti ehtiä testeihin, jotka alkoivat heti kello kahdeksan maanantaiaamuna.

Kalle Rovanperä oli juuri vaihtanut vesiskootterinsa sytytystulpat, kun sai puhelun Toyotan urheilujohtaja Kaj Lindströmiltä. Suunnitelmat menivät uusiksi, ja hän joutui tuuraamaan Puolan ralliin loukkaantunutta Sebastien Ogieria. Vesiskootterilla ajelu sai odottaa.

– Se oli suunnitelma tälle viikolle, joten se meni hieman vituiksi, Rovanperä sanoi Dirtfishin mukaan.

Vesiskootterilla ajelu saa odottaa jopa todella pitkään, sillä Rovanperällä on paljon sovittuja menoja.

– Viisi viikkoa tapahtuu koko ajan jotain. Ensi viikolla on Imola ja joitain promojuttuja sekä testaamista. Sen jälkeen on vuorossa ralli, Rovanperä kertoi.

Rovanperä ei edes ehtinyt juhlia Puolan MM-rallin voittoaan kunnolla, kun oli jo lähdettävä Italiaan Porschen 911 GT3 cupia varten.

– Menen suoraan koneeseen. Lennän Imolaan ja huomenaamuna kahdeksalta aloitan testit, Rovanperä sanoi sunnuntaina rallin päättymisen jälkeen.

Rovanperän oli tarkoitus ajaa tällä kaudella noin puolet MM-ralleista. Tähän mennessä Rovanperä on ajanut neljässä rallissa seitsemästä. Hänen on ainakin määrä ajaa seuraavissa kahdessa MM-rallissa Latviassa ja Suomessa.

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat