Mainos

Nyt varovaisuutta liikenteessä: Pelti kolissut ympäri Suomea

Ajokeli on tänään ollut monin paikoin kehno, ja eri puolilla maata on tapahtunut lukuisia teiltä suistumisia. Niissä on kuitenkin vältytty vakavammilta henkilövahingoilta.  

Muun muassa Helsingissä oli kaksi useiden autojen peräänajotilannetta. Kolmostiellä Kannelmäen liittymän kohdalla neljän auton peräänajossa loukkaantui yksi ihminen lievästi. Onnettomuus haittasi liikennettä kolmostiellä pohjoiseen suuntaan mentäessä kello viiden jälkeen illalla.

Nelostiellä Mäntsälän kohdalla rekan ulosajo aiheutti vaaratilanteita iltaviiden aikaan. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut. 

Kangasniemellä Etelä-Savossa sattui aamulla yhdeksän jälkeen henkilöauton ja rekan kolari, jossa kuoli henkilöauton kuljettaja. Itä-Suomen poliisilaitoksen mukaan mieskuljettaja kuoli onnettomuuspaikalle. Poliisi jatkaa onnettomuuden syyn selvittämistä. 

Sateet heikentävät ajokeliä  

Ilmatieteen laitos varoitti aamulla, että ajokeli muuttuu iltapäivästä alkaen erittäin huonoksi suuressa osaa maata.  Lunta voi sataa paikoin jopa 15 senttiä maan keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa. 

Lumipyryn vuoksi keli pääteillä on erittäin huono Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa.  

Lumi- tai räntäsateet ja sään lauhtuminen heikensivät ajokelin huonoksi iltapäivästä alkaen myös Päijät-Hämeen ja Pirkanmaan maakunnissa ja Pohjois-Lapissa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja