Nyt se on varmaa: Kim Cattrall näyttäytyy Sinkkuelämää-sarjan jatko-osan toisella kaudella!

Sinkkuelämää-tähti Kim Cattrall tekee lyhyen roolisuorituksen And just like that… -sarjan toisella tuotantokaudella.

HBO Max- kanava vahvisti Peoplelle, että näyttelijä Kim Cattrall nähdään Sinkkuelämää-sarjan sisarsarjan And just like that… toisella kaudella. 

Cattrallin hahmon Samantha Jonesin kerrotaan puhuvan Carrie Bradshaw’n (Sarah Jessica Parker) kanssa puhelimessa toisen kauden viimeisessä jaksossa. 

Varietyn mukaan Cattrallin lyhyt näyttäytyminen sarjassa kuvattiin 22. maaliskuuta New Yorkissa ilman, että Cattrall näki sarjan muita tähtiä tai puhui heidän kanssaan. Cattrall ei myöskään tiettävästi ollut vuorovaikutuksessa sarjan luojan Michael Patrick Kingin kanssa. 

Toisella kaudella nähdään Parkerin lisäksi tietysti myös Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) ja Kristin Davis (Charlotte York).

Viime kesäkuussa 2022 uutisoitiin, ettei King halunnut vielä paljastaa sen enempää Cattrallin mukana olosta sarjan toisella kaudella.

Jones esiteltiin sarjan ensimmäisellä kaudella, kun hän tekstaili Bradshaw’n kanssa. Cattrall on aiemmin puhunut äänekkäästi siitä, ettei hän halua palata.

Parkerilla ja Cattrallilla on ollut erimielisyyksiä, ja vuonna 2017 Cattrall sanoi suoraan, ettei hän ole ollut koskaan ystävä kenenkään entisen Sinkkuelämää-sarjan näyttelijän kanssa. Hän tarkoitti tuolloin erityisesti Parkeria.

– Luulen, että hän olisi voinut olla mukavampi. Olen todellakin sitä mieltä, että hän olisi voinut olla mukavampi. En tiedä, mikä hänen ongelmansa on, Cattrall kertoi Piers Morganille  Life Stories -tv-ohjelmassa.

And just like that... -sarjan toinen kausi alkaa kesäkuussa 2023. Toisen kauden traileri on nyt katsottavissa.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat