Nyt se on vahvistettu: SM-liigan joukkuemäärä pysyy ennallaan

SM-liiga vahvistaa, että Suomen jääkiekon pääsarjan joukkueiden määrä pysyy ennallaan tulevalla kaudella. SM-liigan lisenssikomitea on myöntänyt liigalisenssin kaikille 15 nykyiselle liigaseuralle myös kaudeksi 2019–20.

SM-liigan lisenssikomitea käsitteli seurojen lisenssihakemukset tulevalle kaudelle viime viikon tiistaina 18.12. Seurat olivat jättäneet hakemuksensa komitealle syyskuun aikana.

Päätöstä tehdessään Jaakko Luumin, Pekka Ilmivallan ja Lasse Ahon muodostama lisenssikomitea arvioi muun muassa seurojen taloudellista tilannetta ja olosuhteiden kehitystä. Liigalisenssi myönnetään seuroille aina yhdeksi kaudeksi kerrallaan.

– Liiga-seurojen talous on kokonaisuudessaan kasvanut ja vahvistunut verrattuna vuoden takaiseen tilanteeseen, lisenssikomitean puheenjohtaja Luumi sanoi tiedotteessa.

– Lisäksi olosuhdekriteereitä tarkasteltaessa oli hienoa huomata, että useammalla seuralla on parhaillaan merkittäviä olosuhteiden kehittämishankkeita käynnissä Liigan ottelutapahtumien parantamiseksi.

Lue myös:

    Uusimmat