Nyt sattui! Jere Karalahti julkaisi rajun kuvan varpaastaan: "Siinä se nyt roikkuu"

Entinen jääkiekkoilijatähti Jere Karalahti julkaisi Instagramissa kuvan osumaa saaneesta varpaastaan.

Ex-kiekkotähti Jere Karalahti, 43, julkaisi Instagram-tilillään kuvan varpaastaan. Thainyrkkeilyä harrastavan Karalahden varvas on kolhiintunut harrastuksen tiimellyksessä.

– Thaiboxing. Paljon se antaa ja paljon se ottaa, ihan niin kuin lätkäkin. Nyt meinasi irrota varvas kokonaan, mutta siinä se nyt vielä kuitenkin roikkuu! Pieni tauko ja sitten vahvempana takaisin ja aletaan miettiä niitä matseja, Karalahti kirjoittaa kuvan yhteydessä.


Jeren vaimo Nanna Karalahti odottaa parille toista lasta. Karalahtien esikoinen, Jax-poika täyttää toukokuussa kaksi vuotta. 

Jere iloitsi raskaudesta julkaisemalla Instagramissa aurinkoisen, elämää juhlistavan kuvan. Kuvassa Jere halaa vaimoaan takaa päin, käsi vaimonsa vauvavatsalla. Kuvassa esiintyy myös pariskunnan esikoispoika Jax.

– Elämä on ihan v**un siistiä kun sen oikein oivaltaa. Meitä on kohta enemmän. Rakastan mun perhettä, entinen kiekkotähti kirjoitti kuvan yhteydessä.


Jere ja Nanna Karalahti avioituivat kesällä 2015. Jerellä on aiemmasta liitostaan Susanna Karalahden kanssa teini-ikäinen Ronja-tytär sekä Valko-Venäjällä syntynyt lapsi.

Nanna Karalahti nähtiin kevään aikana myös MTV:n Siskot-sarjassa.

Katso artikkelin yläosassa video Jere ​​​​​​​Karalahdesta MTV:n Posse-ohjelmassa.

 

Lue myös:

    Uusimmat