Nyt rytisee? Pirelliltä kova lupaus Ranskan GP:hen

F1-sarjan rengastoimittaja Pirellin urheilujohtaja Mario Isola lupailee, että kuskit voivat ajaa tämän viikon Ranskan GP:ssä koko kisan äärirajoilla renkaita juuri säästelemättä.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Ranskan GP suorana 21.-23.6.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Ranskan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Ranskan GP järjestetään Paul Ricardin radalla tänä vuonna toista kertaa sen jälkeen, kun kisa palasi viime kaudella F1-kalenteriin. Mukana ovat kovasta pehmeään C2-, C3- ja C4-renkaat – niin, että kovimmat C1- ja pehmeimmät C5-renkaat ovat Ranskan valikoimasta pois.

– Rengasvalintamme täksi viikonlopuksi on hiukan konservatiivisempi kuin vuoden 2018 pehmeät, superpehmeät ja ultrapehmeät renkaat, jotka toimme tuolloin Ranskaan, kun superpehmeä ei ole enää 2019-valikoimassa. Kuskien pitäisi sen seurauksena pystyä painamaan kovaa lähdöstä loppuun jokaisella stintillä, Isola linjaili Pirellin tiedotteessa.

Isola arvioi, että tallit tulevat oppimaan Ranskan radalla paljon, kun kisa järjestetään nyt vasta toisena vuonna paluunsa jälkeen. Sunnuntai osoittaa, nähdäänkö rytinää, jos Isolan lupaus toteutuu ja kuskit voivat puristaa läpi kisan täysiä.

Lue myös:

    Uusimmat