Lähde: Ferrari kaavailee pysyvää ilmemuutosta

Ferrari suunnittelee poistavansa kiistanalaiset Mission Winnow -logot F1-autoistaan koko loppukaudeksi, raportoi Motorsport.com.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Ranskan GP suorana 21.-23.6.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Ranskan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Mission Winnow on Ferrarin pitkäaikaisen sponsorin, tupakkayritys Philip Morrisin tytäryhtiö. Philip MNorris pyrkii kehittämään sen avulla esimerkiksi savuttomia tupakoita, mutta on korostanut Mission Winnowin edustavan terveellisiä elämäntapoja. 

Ferrari joutui poistamaan Mission Winnowin mainokset autoistaan jo kauden avauskisassa Australiassa. Maan viranomaiset tulkitsivat, että mainoksiin oli piilotettu tupakkayritys Philip Morrisin mainos. 

Ferrari pakotettiin poistamaan Mission Winnow -mainokset myös viime kisassa Kanadassa, ja se joutuu ajamaan ilman niitä myös tällä viikolla Ranskassa. Näiden maiden tupakkalaki kieltää yrityksen mainokset. Ferrari on korvannut Kanadan ja Ranskan kisoihin Mission Winnowin mainokset tallin 90-vuotisjuhlalogolla.

Ferrari kaavailee Motorsport.comin mukaan Mission Winnowin mainosten jättämistä pois autoista koko loppukaudeksi, kun se on joutunut niiden myötä viranomaisten tiukkaan syyniin. Mainoksista luopuminen koskisi myös Ducatin MotoGP-tiimiä.

Philip Morrisin tiedottaja Simon Downing vastasi tähän, ettei yritys kommentoi "huhuja ja spekulaatioita".

– Kuten ilmoitimme kauden alussa, saatamme tarjota kisoissa yhteistyökumppaneillemme mahdollisuuksia välittää viestejä Mission Winnow'n paikalla, Downing sanaili.

– Jatkamme asianmukaisen informaation jakamista ennen jokaista kisaa.

Lue myös:

    Uusimmat