Nyt puhuu TV-pomon salaa kuvaama nainen: "Hän oli kohtelias ja herrasmiesmäinen"

Poliisi tutkii epäilyä, jonka mukaan TV-pomo on kuvannut salaa seksikumppaneitaan. Uhriksi joutunut nainen järkyttyi tapauksesta pahasti.

MTV:llä päällikkötehtävissä työskennellyt mies on myöntänyt kuvanneensa seksiä kumppanin tietämättä ainakin kahdessa tapauksessa.

Poliisi on löytänyt miehen hallusta videot neljästä naisesta, joiden kanssa mies on harrastanut seksiä. Tutkinta on vielä alkuvaiheessa, eikä poliisi tiedä, missä tapauksissa kyse on luvatta kuvaamisesta.

Tapasi uhrin Tinderissä

Salakatselun uhriksi joutunut Johanna Järvinen kertoo tavanneensa miehen deittisovellus Tinderissä.

– Kirjoittelimme kuukauden verran ennen kuin näimme. Olimme suunnilleen viikon verran yhteydessä melko tiiviisti. Kuvaamista ei tullut viikon aikana ilmi, Järvinen kuvailee MTV:lle puhelimitse.

Maaliskuisen viikon jälkeen parin yhteydenpito väheni.

Naiset tekivät yhdessä rikosilmoituksen

Myöhemmin Järvinen sai tietää, että mies oli tapaillut samanaikaisesti myös toista naista.

Miehen samanaikaisesti tapailemat naiset menivät yhdessä tekemään rikosilmoituksen.

– Hän myönsi toiselle naiselle kuvanneensa minua. Laitoin viestin, jossa kysyin, onko hänellä minusta materiaalia. Hän vastasi, ettei ole enää. Poliisit olivat jo käyneet, Järvinen sanoo.

"En olisi ikinä uskonut"

Mies oli Järvisen mukaan yhdessäolon ajan hyväkäytöksinen ja mukava, eikä epäilyksiä kuvaamisesta ollut ennen tilanteen paljastumista.

– Hän oli kohtelias, huomaavainen ja herrasmiesmäinen, Järvinen kertoo.

– En olisi ikinä uskonut. En olisi pahimmassa painajaisessakaan kuvitellut, että hän olisi voinut tehdä noin, Järvinen huudahtaa.

Kun tapaus tuli ilmi, mies pyysi Järvisen mukaan tekojaan anteeksi WhatsApp-viestillä.

Samalla hän kuitenkin myös puolusteli itseään sillä, että päivänä jona Järvistä kuvattiin, mies oli saanut henkilökohtaisia surullisia uutisia.

– Hän vetosi siihen, että oli shokissa, eikä ajatellut mitä teki, Järvinen ihmettelee.

Tapaus pahensi mielenterveysongelmia

Erityisen raskasta salakuvaus oli Järviselle siksi, että hän on kärsinyt esimerkiksi seksuaaliseen hyväksikäyttöön liittyvistä mielenterveysongelmista.

– Hän tasan tarkkaan tiesi, että kärsin masennuksesta ja ahdistuksesta. Se loukkasi ehkä eniten, kuinka hän silti kykeni.

Tapaus on aiheuttanut Järviselle ylimääräistä stressiä ja notkahduksen mielenterveydessä.

Aihetta on jouduttu käsittelemään psykologin kanssa.

– Vaikka hän pyytäisi miten julkisesti tai henkilökohtaisesti anteeksi, se ei merkitse minulle yhtään mitään, Järvinen toteaa.

Juttua muokattu kello 11.29. Jutusta poistettu yksi lause rikosilmoituksen tekemistä koskevasta kappaleesta.

Artikkelia muokattu huhtikuussa 2021: Artikkelista poistettu miehen nimitiedot. Käräjäoikeus ei haastanut miestä määräajassa, minkä takia syyteoikeus ehti vanheta.

Lue myös:

    Uusimmat