Nyt puhuu Frida Karlsson – kotoaan tavoitettu ruotsalaistähti kertoo dramaattisesta lyyhistymisestään: "Sitten se nousi päähänikin"

0:30
Katso videolta kuvaa Frida Karlssonin lyyhistymisestä.

Tour de Skin voittoon hiihtänyt ja dramaattisella tavalla maalialueella romahtanut ruotsalaistähti Frida Karlsson on saapunut kotiinsa Östersundiin, jossa Ruotsin TV4 haastatteli häntä paikalliseen aamuohjelmaansa Nyhetsmorgoniin.

Tour de Skin kokonaiskilpailun voittanut Karlsson sanoi tuntevansa edelleen maalialueen romahduksen vaikutukset.

– Olen hieman häkeltynyt, sitä minä olen, Karlsson myönsi TV4:n haastattelussa.

Karlsson lyyhistyi tajuttomaksi ja makasi maassa minuuttikaupalla saavuttuaan maaliin sunnuntaina Tour de Skin raastavan loppunousun jälkeen Val di Fiemmessä. Ensiapua saanut ruotsalainen virkosi lopulta huoltoteltassa, jonne hänet kannettiin paareilla maalialueelta.

Karlsson kertoi TV4:lle matkustaneensa kotiin maanantaina Münchenin ja Tukholman kautta. Nyt hän puhui ensi kertaa medialle Italiasta saavuttuaan.

Karlsson kertasi haastattelussa hiihtokansaa Val di Fiemmessä säikäyttäneitä tapahtumia.

– Sain ensin maitohappoja jalkoihini ja käsiini. Sitten se nousi hieman päähänikin. Kehoni ja pääni ottivat pienen tauon, ja olin poissa pelistä vähän aikaa, mutta sain hyvää hoitoa ja toivuin aika nopeasti.

– Tietenkin minuakin pelotti silloin melkoisesti. Se oli kuitenkin tapahtunut aiemminkin ja silloin aiemmin kaikki on mennyt hyvin, joten se ei ollut mitään superdramaattista, Karlsson kertoi.

Karlssonin puheiden perusteella Tour de Skin tapahtumat eivät vaikuta negatiivisella tavalla ruotsalaisen loppukauteen, saati helmikuun 21. päivä alkaviin maastohiihdon MM-kisoihin.

– Minulla on muutama päivä aikaa toipua nyt, se tuntuu hyvältä. Lepään muutaman päivän, sitten alan taas harjoitella täällä Östersundissa. Pitää vain syödä ja nukkua ja kerätä energiaa. Näen perhettäni ja vietän aikaa läheisten ihmisten kanssa, Karlsson suunnitteli.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja