Nyt on luksusta – jättiseura matkusti historialliseen otteluun maailman ylellisimmällä yksityisjetillä

Boston Red Sox kohtaa Lontoossa verivihollisensa New York Yankeesin historiallisessa ottelussa. Yhdysvaltojen MLB:tä pelataan ensimmäistä kertaa Euroopan mantereella. Bostonilaisseura otti ilon irti matkastaan, sillä se matkusti pelipaikkakunnalle maailman ylellisimmällä yksityisjetillä. 

MLB on vieraillut historian aikana ulkomailla useaan otteeseen, mutta yhtään ottelua ei olla koskaan pelattu Euroopassa. Meksikossa, Japanissa ja Australiassa on nähty aiemmin baseballin ykkössarjan otteluita. Kohtaamisen arvoa nostaa entisestään se, että Yankeesin ja Red Soxin välistä kohtaamista pidetään yhtenä urheilun suurimmista tapahtumista. Joukkueet pelaavat viikonloppuna kahdesti Lontoon olympiastadionilla.

Juttu jatkuu twiittien jälkeen.

MLB:n ja Red Soxien tomittaja Jared Carrabis kirjoitti twiitissään, että seuran lentokone Lontooseen näyttää siltä, kuin se olisi Titanicin kolmannen luokan kansi.

Kone, jolla joukkue matkustaa otteluun, on uudelleenrakennettu Boeing 777-200LR. Siihen mahtuu normaalisti 396 matkustajaa. Muokatussa versiossa istumapaikkoja on 88 kappaletta. Lentokoneessa on ravintola ja baari. Hintaa matkalle tulee noin 500 000 dollaria (reilut 430 000 euroa). Seuralle se on pikkusumma, sillä sen arvoksi on arvioitu noin reilut 2,5 miljardia euroa.

Lue myös:

    Uusimmat