Real Madridille karu tasapeli – pahimmalla kilpakumppanilla sauma karata kahdeksan pisteen päähän

Real Madrid jäi 1-1 tasapeliin myöhäisillan vierasottelussa sarjan peräpäässä majailevaa Elcheä vastaan. Joukkueen päävalmentaja Zinedine Zidane oli ottelun jälkeen turhautunut lopputulokseen.

Luka Modric siirsi vierailijat johtoon ensimmäisellä puoliajalla, mutta Real ei onnistunut lisäämään johtoaan. Elche tasoitti toisen puoliajan alkupuolella rangaistuspotkusta. Maalintekijänä oli Fidel Chaves.

– Tunnelma ei ole kovinkaan hyvä, sillä meillä oli paikkoja, mutta emme onnistuneet tappamaan peliä. He pistivät luukut kiinni tasoitettuaan ottelun ja se oli meille todella vaikea tilanne, Zidane kertoi lehdistötilaisuudessa ottelun jälkeen.

Real Madrid oli voittanut kuusi aiempaa peliä, kun otetaan huomioon kaikki kilpailut. Zidane kielsi, että joukkue olisi lähtenyt takki auki sarjanousija Elcheä vastaan. 

– En usko, että kärsimme liiallisesta itsevarmuudesta, koska tiesimme, mitä oli panoksena. Toisen maalin löytäminen oli avainasemassa, mutta emme onnistuneet siinä. Menetimme tänään kaksi pistettä, mutta meidän täytyy jatkaa työntekoa ja keskittyä seuraavaan peliin, Zidane totesi.

Real kohtaa seuraavaksi Celta Vigon, joka ei ole hävinnyt otteluakaan sitten marraskuun 21. päivän. Paikallisvastustaja Atletico Madrid voitti keskiviikko-illan kierroksella Getafen 1-0 ja teki kahden pisteen eron Realiin. Diego Simeonen luotsaaman Atleticon tilanne näyttää hyvältä, sillä se on pelannut kaksi ottelua vähemmän kuin Real. Jos se voittaa molemmat rästipelinsä, on se jo kahdeksan pistettä edellä Realia.

Lue myös:

    Uusimmat