Miss Suomi Shirly Karvinen ei kiirehdi rakkaansa kanssa avoliittoon: "Ei kannata hosua"

Vertti Harjuniemen kanssa seurusteleva missikaunotar ei kiirehdi saman katon alle muuttamista.

Hallitseva Miss Suomi Shirly Karvinen, 23, seurustelee onnellisesti televisiostakin tutun personal trainerin, Vertti Harjuniemen, 32, kanssa.

Shirly muutti keväällä pienestä yksiöstään isompaan asuntoon, mutta saman katon alle rakkaan kanssa ei kaunottarella ole kiirettä.

– Rakkauselämässä pyyhkii hyvin! Vertti asuu Tampereella ja minä Helsingissä. Meillä on vähän niin kuin kaksi kotia eri kaupungeissa. Se on ihan mukavaa. Välillä se on toki vähän raskasta olla niin kaukana toisesta, mutta toistaiseksi mennään näin. Ehkä sitten jonain päivänä sitten katsotaan uusiksi asumisjärjestelyjä, sitten kun aika on kypsä, Karvinen kertoo MTV.fille.

– Näissä asioissa ei kannata hosua. Varsinkin, kun on kerran jo tehnyt sen virheen, että on muuttanut liian aikaisin jonkun kanssa yhteen ja sitten on laitettu lusikat jakoon. Voin kertoa, että sellaisen kokemuksen jälkeen on huomattavasti varovaisempi.


Miss Suomi uskoo kuitenkin muuttavansa vielä jonain päivänä rakkaansa kanssa yhteiseen kotiin.

– Näitä asioita pitää miettiä ennemmin järjellä kuin tunteella. Pitää olla fiksu. Lautasten jakaminen, se ei ole hauskaa hommaa. Mutta niin sitä opitaan.

Shirly Karvisen missivuosi jatkuu syksyyn asti. Uusi Miss Suomi kruunataan syyskuussa.

Karvinen on yksi Kalle Lambergin, Lauri Tilkasen, Ylermi Rajamaan ja Kai Vaineen tähdittämän uuden Pää edellä -tilannekomediasarjan vierailevista tähdistä. Elisa Viihteen alkuperäissarja on katsottavissa ensi elokuussa.

Lue myös:

    Uusimmat