Nyt näytti Mikael Granlund, mistä pesee – koko kentällinen satumaisesti vipuun

Mikael Granlund teki kerrassaan huikaisevan maalin purjehdittuaan koko kentän läpi ja tarjoili heti perään maalisyötön. Suomalaisen edustama jääkiekon NHL:n jumbonippu San Jose Sharks onnistui päihittämään Vancouver Canucksin 4–3.

Granlund astui esiin heti kolmannen erän alussa. Hän lähti vauhtiin Sharksin puolustusalueelta ja tuli päättäväisesti koko kentän läpi ohi Canucks-pakan. Suoritus huipentui, kun suomalaishyökkääjä ujutti sekä Canucks-puolustaja Filip Hronekin että -maalivahti Casey DeSmithin vipuun ja painoi kiekon vastaansanomattomasti pömpeliin.

Granlund vei maalillaan Sharksin 3–2-johtoon, kun kolmatta erää oli takana vasta 22 sekuntia.

Seuraava osuma syntyi jo vajaan puolentoista minuutin kuluttua ylivoimalla, kun Granlund tarjoili maalin eteen ja Mike Hoffman jatkoi ensimmäisen yrityksensä irtokiekosta Sharksin kahden maalin johtoon.

Canucksin Brock Boeser kavensi illan toisella osumallaan lukemia loppuminuuteilla, mutta NHL-jumbo Sharks sai hiukan helpotusta tuskaansa puristettuaan voiton.

Canucks-hyökkääjä J. T. Miller oli taiston kovin pistenikkari oltuaan mukana kaikissa joukkueensa maaleissa kolmen syöttöpisteen turvin.