Sam Asghari kommentoi hänen ja Britney Spearsin avioeroa: "Paskoja juttuja tapahtuu"

Voisiko poptähti  Britney Spearsin kaltainen holhouskiista olla mahdollinen Suomessa? Holhoustoimen asiantuntija MTV:n vieraana 7:06
Voisiko poptähti Britney Spearsin kaltainen holhouskiista olla mahdollinen Suomessa? Holhoustoimen asiantuntija MTV:n vieraana

Sam Asghari rikkoi hiljaisuuden hänen ja Britney Spearsin avioerosta.

Torstaina 17. elokuuta uutisoitiin, että Sam Asghari on hakenut avioeroa puolisostaan pop-tähti Britney Spearsista vain noin vuosi parin avioitumisen jälkeen. TMZ:n mukaan Asgharin kerrotaan pyytävän Spearsilta elatusapua, jonka lisäksi Asghari haluaa pop-tähden maksavan hänen asianajajansa palkkiot. 

Asgharin asianajajan Neal Hershin mukaan mies saattaa myös riitauttaa parin avioehtosopimuksen, jonka Spears väitetysti halusi Asgharin allekirjoittavan.

Asghari kommentoi parin avioeroa Instagram-tarinassaan noin vuorokausi sen jälkeen, kun tieto avioerohakemuksesta tuli julkisuuteen. Instagram-tarinat ovat katsottavissa 24 tunnin ajan.

– Kuuden vuoden rakkauden ja toisiimme sitoutumisen jälkeen vaimoni ja minä olemme päättäneet päättää yhteisen matkamme. Aiomme pitää kiinni rakkaudesta ja kunnioituksesta, joka meillä on toisiamme kohtaan, ja toivon hänelle aina parasta. Paskoja juttuja tapahtuu, Asghari kirjoittaa Instagram-tarinassaan.

Tekstinsä lopussa Asghari pyytää "kaikkia, media mukaan lukien" olemaan kilttejä ja huomaavaisia heitä kohtaan.

Asgharin edustaja puolestaan kommentoi avioeroa ympäröiviä huhuja Entertainment Tonightille

Monien väitteiden mukaan Sam aikoisi riitauttaa avioehdon ja uhkaa käyttää hyväkseen videoita ex-vaimostaan. Kaikki nämä väitteet ovat kuitenkin vääriä, eikä (Britneytä) kohtaan ole koskaan kohdistettu negatiivisia aikeita, eikä tulla koskaan kohdistamaan. Sam on aina tukenut ja tulee aina tukemaan häntä, edustaja kommentoi.

Avioerohakemuksessa Asghari ilmoitti eron päivämääräksi 28. heinäkuuta 2023. Pari avioitui Los Angelesissa 9. kesäkuuta 2022.

 

Lue myös:

    Uusimmat