Nyt maistuu! Jokerit ahnehti kaiken, sarjakärki jäi ilman tähteitäkin

Jokerit osoitti iskukykynsä ja voitti KHL:n vieraspelissä sarjakärki TsSKA:n, joka voitti viime kaudella sarjan mestaruuden.

Jokerit osoitti, että se pystyy voittamaan kenen tahansa, kun saa pelinsä jengoilleen. Niin tapahtui TsSKA:ta vastaan, kun helsinkiläiset voittivat 3–0.

Saku Mäenalanen vei Jokerit johtoon toisessa erässä. Maali oli kesken kauden mukaan tulleen Mäenalasen ensimmäinen Jokereissa.

Jesse Joensuu lisäsi johtoa kolmannessa erässä ajassa 43.04. John Norman iski vielä loppulukemat tyhjiin.

Yhteensä 29 kutia torjunut Janis Kalnins pelasi Jokereille kauden ensimmäisen nollapelin.

Viime kauden mestari jäi tällä kaudella ensimmäistä kertaa nollille. TsSKA oli voittanut 20 ottelusta 15.

TsSKA vei joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen 5–1.