Marko Anttila iski Jokereiden voittomaalin hämmentävien flipperiosumien ottelussa – "Suomi-Unkari-futismatsissa viimeksi nähty tällainen maali"

Jokerit on voittanut jääkiekon KHL:ssä vierasottelussa Salavat Julajev Ufan 3–2. Ottelu oli Jokerien kolmen pelin vieraskiertueen ensimmäinen ottelu.

Ottelun kolmas ja neljäs osuma oli hämmentävää katseltavaa. Molemmat maalit olivat todellisia flipperiosumia. Jokereiden 2-1 -johtomaalin viimeisteli Henrik Haapala. Brian O'Neill oli iskenyt avausosuman ensimmäisessä erässä.

– Suomi-Unkari-futismatsissa viimeksi nähty tällainen maali suomalaisjoukkueen verkkoon, Jokerit kirjoitti Twitterissä.

Ottelun 3–2-voittomaalin teki kolmannessa erässä Suomen viime kevään maailmanmestarijoukkueen kapteeni Marko Anttila. Hänen nopea laukauksensa yllätti Ufan maalivahdin Juha Metsolan.

Jokerit kohtaa KHL:ssä seuraavaksi ylihuomenna kazakstanilaisen Barys Nur-Sultanin.