Jokerien Julius Junttila osui vihdoin – väläytti mahtirystyn sitäkin tärkeämpään paikkaan

Jokerit päätti neljän ottelun vieraskiertueen voittoon Moskovan Spartakista lukemin 3–1.

Jokereilla oli takana kaksi tappiota, mutta Spartakia vastaan se tuli päättäväisellä asenteella.

Vierasjoukkue aloitti maalinteon 12. minuutilla, kun Jesse Joensuu ohjasi ylivoimalla Alex Grantin viivavedon sisään. Spartakin Robin Hanzal kuittasi vain 14 sekunnin kuluttua.

Jokerien johtomaali toisen erän toisella minuutilla oli varsinainen herkkupala. Julius Junttila käänsi taitavasti rystylle, josta lähti hyvinkin napakka veto.

Junttila avasi näin maalitilin kauden 23. ottelussaan. Osuma oli samalla hänen KHL-uran ensimmäinen.

Jokerit oli päästä kahden maalin johtoon toisen erän lopulla, kun Brian O'Neill runttasi kiekon maalilta väkisin sisään.

Osuma tarkistettiin videolta, ja tuomarit hyväksyivät sen. Sen jälkeen Spartak kuitenkin haastoi osuman – lopputuloksena oli hylkäys maalivahdin häirinnän takia.

Jokerit sai vähän tilaa hengittää, kun Peter Regin iski kauden viidennellä osumalla Grantin komeasta syötöstä lukemiksi 3–1.

Seuraavaksi Jokerit kohtaa Barys Nur-Sultanin kotonaan tiistaina.