Nyt kolahti omaan nilkkaan – NHL-seura Carolina Hurricanes armottoman pilkan kohteena

Jääkiekon NHL-seurat Carolina Hurricanes ja Nashville Predators ovat jo pitkään pilailleet toistensa kustannuksella sosiaalisessa mediassa. Hassuttelu sai jatkoa myös viikonloppuna.

Predators joutui NHL-maailmassa pilkan kohteeksi syksyllä 2018, kun seura järjesti ennen kotiotteluaan seremonian, jossa nostettiin kattoon lakana juhlistamaan NHL:n läntisen konferenssin runkosarjan voittoa.

Hurricanes ei ole unohtanut yli kahden vuoden takaisia tapahtumia, vaan seura on lisännyt vettä myllyyn vielä tänä kesänäkin.

Predators päätti nyt kuitenkin iskeä takaisin. Seura julkaisi Twitterissä kuvan, jonka perusteella Hurricanes on nostamassa kotihallinsa kattoon lakanan NHL:n keskisen divisioonan mestaruuden kunniaksi.

– Onko tämä teidän? kuittasi Predators.

Monet NHL-fanit naureskelivat Hurricanesin väitetylle tekopyhyydelle. Jotkut taas muistuttivat, että seura ei ole ainakaan vielä – toisin kuin Predators – järjestänyt seremoniaa saavutuksen kunniaksi. Seurat eivät myöskään ole tavallisesti huomioineet runkosarjan konferenssimestaruuksia yhtä näyttävästi.

Katso twiitti alta.

Lue myös:

    Uusimmat