Carolina Hurricanes löi pöytään arkistonsa aarteita – Sebastian Ahon varsin suomalainen tapa aiheutti jälleen huvitusta

6:41
Tulosruutu joulukuussa: Sebastian Aho hurjasteli Minnesota Wild -ottelussa ennätystehonsa 3+2.

NHL-seura Carolina Hurricanes on kerännyt viime vuosina paljon ihailijoita kaukalossa ja sen ulkopuolella. Seuran aktiivisuus sosiaalisessa mediassa on herättänyt myös paljon huomiota fanien keskuudessa.

Hurricanes paljasti hiljattain Twitterissä, että kaikkia paukkuja ei ehditty edes käyttää sosiaalisen median puolella viime kauden aikana. Varastoon jäi tukku pelaajista tehtyjä GIF-animaatioita.

Nyt kun odotellaan uuden kauden alkua, on Hurricanes päättänyt julkaista niistä osan. Hurricanesin suomalaistähdet Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen olivat myös luonnollisesti esillä pätkissä.

Washington Post -lehdessä hämmästeltiin viime vuoden huhtikuussa Ahon kahvinjuontia. Aho kertoi tuolloin lehdelle, että kahvinjuonti on Suomessa varsin yleistä. Ennen yhtä klo 12.30 alkanutta NHL-ottelua mies oli ehtinyt juoda jo viisi kuppia kahvia. Tuloksena oli hattutemppu.

Hurricanes tarttuikin tuohon ideaan ja jakoi GIF-animaation Ahosta, jossa hän näytteli haukottelevansa ennen aamun ensimmäistä kahvia.

Teräväisestä tehty pätkä olikin vielä hieman koomisempi. Siinä joukkuekaveri Jordan Martinook laittoi suomalaispelaajan hiuksia parempaan kuntoon.

Katso julkaisut alta.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja