Mainos

Nyt ei mennyt mummilla ihan putkeen: ”Pidähän hauskaa sirkuksessa” sai aivan uuden merkityksen Veeti-pojan rivossa synttärikortissa

Pienen Veeti-pojan 5-vuotissyntymäpäiväkorttiin lipsahtanut pellekuva naurattaa sosiaalisessa mediassa.

Isovanhemmat ja internet voivat olla vaarallinen yhdistelmä. Tämän todisti pienen Veeti-pojan mummi, joka päätti viime syksynä etsiä netistä pojanpoikansa syntymäpäiväkorttiin kivan pellekuvan. 

– Mummin kortti pojalleni viime syksynä. Ei ollut huomannut mitään erikoista, kun oli googlesta etsinyt pikaisesti pellen kuvaa. Ajatteli vain, että tässäpä hauska pellen kuva. Mutta, ei tainnut mennä ihan Strömsössä, Veetin isä Ville kirjoitti Facebookin Ei menny niin ku Strömsössä-ryhmässä.

ÄLÄ KÄYTÄ

Veetin isä Ville kertoo MTV Lifestylelle, ettei kukaan ensin huomannut kortissa mitään erikoista.

– Tilannehan oli se, että menimme moikkaamaan mummia kesken hänen työpäivän, kahvitunnilla. Menimme kahvilaan ja siellä sitten istuessa Veeti tämän kortin sai. Siinä sitä katseltiin ja katseltiin sirkuslippujakin. Ei huomattu mitään. Jatkettiin kahvinjuontia ja juttelua. Sitten tuli joku hiljainen hetki ja aloin tuijottamaan korttia paremmin ja huomasin sitten...

Ville nappasi kortin äkkiä pois pöydältä lapsen silmien edestä ja kysyi äidiltään, oliko hän huomannut, mitä oli mennyt tulostamaan. 

– Hetken se sitä ikänäöllään ilman huomaamista katseli, kunnes sitten huomasi. Isot nauruthan siitä sitten tuli, vedet vuosi silmistä, eikä pystynyt puhumaan. Muut asiakkaat ihmetteli et mitä nuo tuossa nauraa, Ville kertoo nauraen. 

Villen mukaan kortti on vielä jemmassa jossain kaapin perällä, vaikka Veetille sen kerrottiin "unohtuneen kahvilaan". 

***

1:51

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.