Nyrkkeilymestari Edis Tatli muuntautuu tähtitanssijaksi – paljastaa heikkoutensa

Hallitseva nyrkkeilyn kevyen sarjan EM-mestari Edis Tatli, 31, tähdittää Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa.

VIDEOLLA: Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailijat esittelevät tanssiliikkeitä!

Sunnuntaina 16 syyskuuta starttaavassa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa nähdään ammattilaisurallaan 31 ottelua voittanut nyrkkeilytähti Edis Tatli.

Hyväkuntoinen mies kertoo tanssineensa elämässä hyvin vähän. Heikkoutena tanssikisassa onkin mestarinyrkkeilijän ”jäykähkö” olemus.

– Heikkous on se, että en ole tanssinut paljon yhtään. Olen myös vähän jäykkä. Pitäisi saada sellaista rentoutta. Sen kun saan haltuun, niin kaikki menee hyvin, Tatli kuvailee.

Ediksen tanssiopettajana nähdään Katri Mäkinen, joka on vakuuttunut nyrkkeilijän treenimotivaatiosta.

– Luulen, että meillä on samanlainen treenimentaliteetti ja suhtautuminen siihen, miten saavutetaan asioita. Luulen myös, että meille on pieni haaste sen vartalon liikkeen ja rentouden kanssa. Sitä pitää varmasti työstää. Se nyrkkeilyasento on vähän sulkeutunut, Mäkinen kertoo.

"Valmentajani ei hirveästi tykkää"

Nyrkkeilytähti on nyt tauolla otteluista, joten tanssikilpailuun osallistuminen on mahdollista. Mies kuitenkin paljastaa nyrkkeilyvalmentajansa olevan hieman huolissaan tanssikisan vaikutuksista nyrkkeilytreeneihin

– Valmentajani ei hirveästi tykkää, koska Amini on ollut täällä aikaisemmin ja se tietää, kuinka kauan näissä treeneissä ja kaikessa menee. Jos tulee loppuvuodesta matsi, niin ruvetaan sitten katsomaan sitä, Tatli kuvailee.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja Katsomossa sunnuntaisin 16.9. klo 19.30 alkaen.
Tuija Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja Katsomossa lauantaisin 22.9. klo 21.30 alkaen.
Molemmat ohjelmat katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa. 

Lue myös:

    Uusimmat