Tähtitanssija Edis Tatli saa kannustusta nyrkkeilyvalmentajaltaan: "Toivotaan, että menee päätyyn asti"

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa kisaava nyrkkeilijä Edis Tatli saa kannustusta ja tukea omalta nyrkkeilytiimiltään ja valmentajaltaan.

VIDEOLLA: Ediksen ja Katrin upea valssi!

Nyrkkeilyvalmentaja Pekka Mäki saapui viime sunnuntaina Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman katsomoon kannustamaan valmennettavaansa huippu-urheilija Edis Tatlia.

Mäen mukaan Tatlilla on hyvät kannustusjoukot nyrkkeilysalilla ja miehen toivotaan menestyvän suosikkiohjelmassa.

– Salilla on oltu mahtavalla fiiliksellä. Edis tuli yksi päivä salille ja kaikki sanoivat vaan häntä tanssijaksi. Toivottavasti se palaa nyt kuitenkin nyrkkeilijäksi vielä, Mäki naurahtaa.

Valmentaja toivoo miehelle menestystä kisassa, vaikka vitsaileekin haluavansa tähden pikaisesti takaisin nyrkkeilyn pariin.

– Valmentajaahan ei koskaan harmittaisi, jos se vähän aikaisemmin putoaisi sieltä. Pääsisi nopeammin salille. Leikki leikkinä. Toivotaan, että menee päätyyn asti, Mäki vitsailee.

Tanssikisassa oleminen on tehnyt valmentajan mukaan hyvää Edikselle. Fanikunta laajenee urheilufaneista myös muihin, kun katsojat oppivat tuntemaan tähden. Tanssista voi olla myös hyötyä Ediksen uralle.

– Oppii vähän ajattelemaan jaloilla enemmän. Nyrkkeilyissä pääasiassa fokus kiinnittyy käsiin. Kyllä se voi avata jotain uusia liikkeitä. Sen näkee sitten Ediksen seuraavassa matsissa, valmentajaa tuumii.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla su klo 19.20
Tuija Tähtien Kanssa la klo 21

Lue myös:

    Uusimmat