Mainos

Nylon Beat jäihin kesän jälkeen

Nylon Beatin Jonna ja Erin aikovat tehdä jotain uutta. Heidän bändinsä jää tauolle ainakin toistaiseksi.


Nylon Beat -yhtye aiotaan panna jäihin kahdeksan vuoden, kuuden suomenkielisen ja kahden englanninkielisen levyn, kahden bändiä käsitelleen kirjan sekä liki tauottoman keikkailun jälkeen . Syynä ei ole kyllästyminen tai mikään muukaan yksittäinen tekijä. Nylon Beat aiotaan pistää paussille joksikin aikaa, sillä laulajattaret kokevat, että on vain aika kokeilla jotakin muuta.

- Mutta musiikkia kuitenkin, kertovat Jonna Kosonen ja Erin Koivisto.

Jonnan mielestä Nylon Beat on ollut paras mahdollinen korkeakoulu laulajalle. Paitsi, että kuluneina vuosina on oppinut laulamaan aina vain paremmin, on samalla myös löytänyt itsestään uusia ulottuvuuksia tulkitsijana.

- En vielä tiedä, millaista musiikkia tulen yksin tekemään, mutta en ajattele hysteerisesti, että on pakko tehdä täysin erilaista kuin mitä Nylon Beatin musiikki on ollut. Sitä paitsi mikä tahansa musiikki, jota jatkossa teen, tulee aina kuulostamaan jonkun korviin Nylon Beatilta, koska olen ollut osa sitä - ja tulen aina olemaan, Jonna sanoo.

- Kaikkein tärkeintä on päästä tekemään ja kehittämään omaa tulkintaansa oli musiikki mitä tahansa. Toisen kanssa laulaessa on aina tehtävä kompromisseja tietenkin. Eihän kuorossakaan voi alkaa sooloilla.

Erinkään ei tiedä, mitä ensi vuosi tuo tullessaan. Hän voisi jopa kuvitella tekevänsä hetkisen aikaa vaihteen vuoksi jotakin aivan muuta kuin musiikkialan töitä.

- Musiikin alalla olisi kiva kokeilla erilaisia lajeja. Mutta jotain musaa joka tapauksessa, koska muuten pää räjähtää.

Erin opiskelee kesän aikana omaksi huvikseen musiikin teoriaa ja aikoo lisäksi opetella kitaransoiton alkeita. Kesä täyttyy vielä Nylon Beat -keikoista, syksyllä Jonna ja Erin esiintyvät musikaalissa. Sen jälkeen tie on avoin.

- Ei koskaan voi tietää, mitä tapahtuu. Ehkä pienen tauon jälkeen Nylon Beat esiintyy jälleen, ehkä ei enää koskaan, naiset sanovat.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.