Nuppu Oinas aloitti uuden harrastuksen valmistautuessaan uutuusohjelmaan – oma rohkeus yllätti: ”Olen jotenkin aina pitänyt itseäni tosi nössönä…”

Nuppu Oinas aloitti uuden harrastuksen valmistautuessaan Olen julkkis… Päästäkää minut pois! -ohjelmaan 0:21
Nuppu Oinas aloitti uuden harrastuksen valmistautuessaan Olen julkkis… Päästäkää minut pois! -ohjelmaan

Nuppu Oinas huomasi viidakossa ollessaan olevansa paljon rohkeampi, kuin mitä hän oli kuvitellut.

Ensimmäistä kertaa Suomessa nähtävä uutuusformaatti Olen julkkis... Päästäkää minut pois! vie 15 julkisuudesta tuttua henkilöä alkeellisiin olosuhteisiin keskelle viidakkoa.

Yksi viidakon huomaan lähetetyistä tähdistä on artisti ja TikTok-stara Nuppu Oinas.

Idolsin ja The Voice of Finlandin kautta tunnetuksi tullut artisti kertoo MTV Uutisille ajatelleensa aluksi, ettei hän uskalla osallistua kyseiseen ohjelmaan. Viidakkoseikkailu ei tuntunut omalta jutulta, eikä hän ollut koskaan matkustanut niin kauas kotoa.

Ystävän kannustus sai kuitenkin toisiin aatoksiin.

– Hän sanoi heti, että tuohan on ihan sinun juttusi, että todellakin menet. Hän ehkä näki minut sitten taas eri valossa, kuin minä itse näen itseni, hän kertoo.

Oinas sanoo huomanneensa viidakkoseikkailun aikana olevansa paljon rohkeampi, kuin mitä hän oli kuvitellut.

– Olen jotenkin aina pitänyt itseäni tosi nössönä ja etten oikein uskalla tehdä mitään. Tuolla tajusin sen, että olen itse asiassa aika rohkea ihminen, hän sanoo.

Oinas kuvailee viidakkoon kyhätyn leirin olosuhteita alkeellisiksi. Julkkikset nukkuivat taivasalla ja saivat ravinnokseen lähinnä papuja ja riisiä. Oinas mainitseekin leirissä oleilun olleen kaikkein haastavin osa kokemusta.

– Siellä oli paljon tylsiä hetkiä ja joutui todella paljon kamppailemaan oman pään kanssa ja semmoisen kanssa, että ei ole mitään tekemistä, hän valottaa.

Haastavuudesta huolimatta Oinas koki, että hän pääsi kokemuksen avulla lähemmäs sitä, mitä ihmiselämä on joskus muinoin ollut.

– Että ollaan siellä ihan keskellä ei mitään ja ei ole oikeastaan mitään ylimääräistä siinä ympärillä, niin se oli mielestäni aika siistiä. Semmoista tosi riisuttua elämää.

Oinas yllättyi siitä, miten paljon hän oppi itsestään viidakkoseikkailun aikana. Hän ajatteli viidakkoon lähtiessään, että kokemus tulee varmasti olemaan rankka, mutta se, miten paljon seikkailu kasvatti henkisesti, tuli hänelle puun takaa.

– Kun ei ole kännykkää, ei ole mitään älylaitetta, ei voi paeta ajatuksia mihinkään, niin siellä oikeasti tulee semmoisia isoja oivalluksia. Se oli mielestäni tosi siistiä huomata.

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa pe 21.1. klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.


Lue myös:

    Uusimmat