Nuorukainen ajoi humalassa holtittomasti – kyydissä ollut nuori nainen loukkaantui

Kotkan ja Haminan suunnalla on viikonloppuna ajettu holtittomasti autoa alkoholin tai huumeiden vaikutuksen alaisena.

19-vuotias mies törttöili humalassa kovaa vauhtia autollaan myöhään eilen Haminassa. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuottamuksesta. Kyydissä ollut 18-vuotias nainen loukkaantui.

Mies kuljetti henkilöautoa Haminan keskustan suunnasta Kadettikoulunkatua, kun hieman ammattiopiston jälkeen mies menetti autonsa hallinnan. Auto ajautui vastaantulevien kaistan yli vasemmalle puolelle ja törmäsi valopylvääseen joka katkesi ja kaatui kevyenliikenteen väylälle. Auto jatkoi matkaa ja törmäsi kiinteistön aitaan ja siitä edelleen auto jatkoi matkaa pihan ja pensaiden läpi ja törmäsi uudelleen toiseen aitaan.

Hieman yli 30-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen autollaan toissapäivänä Kotkassa. Huumepikatesti osoitti positiivista tulosta, kyseessä oli anmfetamiini. Miehellä ei myöskään ollut ajo-oikeutta. 

40-vuotias mies puhalsi poliisin alkometriin 1,36 promillen tuloksen Kotkassa aamuyöllä. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. 

Lue myös:

    Uusimmat