Nuorten Leijonien tolppien välissä murtumaton muuri – SM-liigatykki Jani Nyman saattoi myhäillä

5:00
Videolla juttua meneillään olleesta Suomen ja Latvian ottelusta.

Suomi jatkoi voittojen tiellä jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa, kun torstain ottelussa Latvia jäi jalkoihin loppulukemin 3–0. Suomen maalihanat avasi Ilveksen hyökkääjä Jani Nyman, joka saattoi myhäillä taiston jälkeen.

Suomen tolppien väliin kasattiin muuri, joka ei yrityksistä huolimatta murtunut. Nuorten Leijonien maalilla Jani Lampinen nappasi nollapelin 31 torjunnan myötä.

– Kokonaisvaltaisesti hyvä peli meiltä. Pystyimme pitämään oman maalimme puhtaana ja teimme tarvittavat maalit. Voi olla tyytyväinen joukkueen suoritukseen, Nuorten Leijonien hyökkääjä Jani Nyman totesi MTV Urheilulle.

Nyman vastasi Suomen avausmaalista, kun hän iski kiekon verkkoon ensimmäisen erän alkupuoliskolla.

– Saimme hyvän pyörityksen heidän päätyynsä ja (Niko) Huuhtanen teki vahvaa maskia. Sain kiekon keskelle ja ammuin, eikä maalivahti ilmeisesti nähnyt yhtään mitään, Nyman kertasi osumaansa.

Video Nymanin maalista näkyy jutun yläreunan videolta.

Suomi on pelannut nyt kolme ottelua nuorten tämän kertaisessa MM-turnauksessa. Saldona on ollut kaksi voittoa ja yksi tappio.

– Peli on mennyt parempaan suuntaan. Jäähyttömyys ja kiekonmenetykset pois sinisten päällä, niin olen oikein luottavaisin mielin, Nyman sanoo Suomen joukkueen tilasta.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja