Mainos

Nuorten älynväläys: 16-vuotias ajoi mopoautolla humalassa, auton takaosa täynnä kavereita

Poliisi otti lauantai-iltana Salon Halikossa kiinni mopoautoa luvatta kuljettaneen 16-vuotiaan tytön. Selvisi, että tyttö oli humalassa ja mopoauton takaosassa oli myös humalaisia nuoria.

– Salon Halikosta on tullut useita ilmoituksia nuorten liikehdinnästä, joten poliisipartio pysäytti kyseisen mopoauton. Mopoautoa kuljettanut tyttö puhalsi alkometriin lukeman 0.49mg/l. Lisäksi kuljettajalla ei ollut mopoauton ajamiseen vaadittavaa ajokorttia, kertoo rikosylikonstaapeli Heikki Anttila Lounais-Suomen poliisilaitokselta.

Mopoauton omistaja oli matkustajana autossa ja lisäksi mopoauton takalaatikossa oli makaamassa kaksi matkustajaa. Myös muut mopoautossa olleet nuoret olivat humalassa ja heillä oli alkoholijuomia hallussaan.

– Silloin tällöin tulee vastaan tapauksia, että mopoauton takalaatikossa kuljetetaan nuoria. Se on erittäin vaarallista. Jos tulee onnettomuus, se on silloin varsinainen kuolemanloukku, Anttila toteaa.

Tapahtumaa tutkitaan kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta, kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle, liikennerikkomuksena ja alkoholirikkomuksena.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.