Nuorten Leijonien päävalmentaja Antti Pennanen äimistynyt tehoketjunsa huimasta vireestä – "On tullut vähän yllätyksenä"

Nuorten Leijonien päävalmentaja Antti Pennanen on ollut tyytyväinen Samuel Heleniuksen, Brad Lambertin ja Ville Koivusen muodostamaan tehoketjuun.

Koivunen, Lambert ja Helenius aloittivat kisat tehokkaasti sunnuntaisessa Saksa-ottelussa, mutta hurja meno jatkui myös maanantaina, kun kolmikko takoi pöytään jälleen kovat tehot.

Koivunen ja Lambert viettivät kolmen tehopisteen iltaa ja Helenius komppasi kaksikkoa kahden tehopisteen turvin. Kolmosketjuna pelanneen kolmikon vahva yhteispeli on tullut hieman yllätyksenä päävalmentaja Pennaselle.

– Se on hyvä kombinaatio. Vähän vaikea analysoidakin sitä ketjua, kun on tullut vähän yllätyksenä, että se on ollut noin hyvä, Pennanen toteaa ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Lambertin, Heleniuksen ja Koivusen ominaisuudet ovat täydentäneet hyvin toisiaan turnauksen ensimmäisissä otteluissa ja onnistumiset ruokkivat itseluottamusta.

– Heillä on hyvä kemia ja he ovat hyviä jääkiekkoilijoita. Lambert on taitava ja nopea. Koivusella on hyvä peliäly ja Helenius voittaa kaksinkamppailuita, Pennanen kuvailee kolmikkoa.

Lue myös:

    Uusimmat