Mainos

Nuori opiskelija seurustelee 40 vuotta vanhemman miehen kanssa – tältä he näyttävät yhdessä

Kolme kertaa ikäistään vanhempaa miestä tapaileva opiskelija ei ymmärrä, miksi ihmiset paheksuvat heidän 40 vuoden ikäeroaan.

Leah Senibaldi, 20, on löytänyt omien sanojensa mukaan sielunkumppaninsa Ress Bensonista, 60.

Nashvillessa, Tenneseessä asuvalla pariskunnalla on neljänkymmenen vuoden ikäero. Pari tapasi alun perin Ressin esiintyessä Leahin isän kanssa samassa bändissä.

Tarina kertoo, että kun heidän katseensa kohtasivat ensi kerran, se oli menoa. Leah oli tuolloin vasta 17-vuotias. He alkoivat pitää yhteyttä Facebookissa ja keskustelivat siellä säännöllisesti.

Tytön vanhemmat saivat kuitenkin tietää, että heidän tyttärensä puhui verkossa itseään kolme kertaa ikäistään vanhemman miehen kanssa ja kielsivät tytärtään pitämästä yhteyttä Ressiin. He pelkäsivät, että pari rakastuisi.

Vuoteen he eivät pitäneet yhteyttä, mutta sitten yhteydenpito alkoi salakavalasti uudestaan. Lopulta Leah tunnusti tunteensa miehelle.

Pariskunta alkoi seurustella piittaamatta siitä, että Leahin vanhemmat olivat suhdetta vastaan. Läheiset ja ystävät pitivät parin ikäeroa liian hurjana: heidän mielestään 40 vuotta vanhempi Ress oli aivan liian vanha nuorelle opiskelijalle.

Pariskunta itse on päättänyt olla välittämättä muiden mielipiteistä: he kävelevät käsi kädessä ja suutelevat avoimesti ihmisten ilmoilla – heitä ikäero ei hävetä.

Video: Tiian ja Jounin erikoinen ammatti: "Pieksemme ja kiusaamme ihmisiä rahasta"

6:53

Lähde: MV Photos

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.