Mainos

Ystäväjoukko pyysi tuntematonta miestä lomalle kanssaan – taustalla erikoinen syy: "Haluan pyytää anteeksi äidiltäni"

Brittimies tienasi ilmaisen loman vain nimensä vuoksi.

Englantilainen ystäväporukka oli suunnitellut viikonloppureissua Espanjan Mallorcalle, kun yksi kaveruksista, Joe McGrath, joutui perumaan tulonsa. Ystävykset eivät tästä lannistuneet, vaan päättivät etsiä uuden Joe McGrathin tilalle.

Kaverukset löysivät Facebookista toisen Joen, ja laittoivat tälle rohkeasti viestiä kysyäkseen, huvittaisiko tätä lähteä valmiiksi maksetulle matkalle tuntemattomien kanssa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Hei Joe. Voisitko harkita lähteväsi lomalle yhdeksän tuntemattoman kanssa, jos he olisivat jo järjestäneet lentosi ja all inclusive -hotellin? On ystävämme Nathanin 30. syntymäpäivä ja päätimme järjestää hänelle yllätysreissun Mallorcalle. Valitettavasti ystävämme Joe McGrath ei voi osallistua, mutta olemme jo varanneet hänelle kaiken...", yksi ystävyksistä, Dan, viestitti tuntemattomalle Joelle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

McGrath lähti leikkiin mukaan ja julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan uusien ystäviensä kanssa.

"HULLU TARINA: Tyyppi nimeltä Dan (jota en ole koskaan tavannut) laittoi minulle viestiä yhtäkkiä kertoakseen minulle, että hänen ystävänsä 'Joe McGrath' ei päässyt reissulle, jonka he olivat jo varanneet. Dan kysyi, voisinko ottaa hänen paikkansa. Vaikka minulla oli epäilykseni siitä, oliko tarjous aito, päätin heittäytyä, sillä legendaarinen pomoni antoi minulle vapaata töistä. Ajoin Bristoliin lauantai-iltana ja vietin kolme hullua päivä täysin tuntemattomien ihmisten kanssa, joita luulen voivani kutsua hyviksi ystäviksi. Mikä megajoukko ihmisiä! Rakastin jokaista minuuttia. Haluan pyytää anteeksi äidiltäni, joka luuli koko ajan, että tunnen nämä ihmiset", McGrath päivitti Facebookiin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

McGrath julkaisi myös kuvan tarkistuskortistaan Twitterin epäilijöille.

Lähteet: Someecards, Twitter

***

2:20

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.