Nuori Kärpät-vahti jahtaa yli 20 vuotta vanhaa ennätystä – pelikieltonsa kärsinyt Jussi Jokinen palaa askiin

Kärppien 19-vuotias maalivahti Justus Annunen jahtaa SM-liigan uutta nollaputkiennätystä illan ottelukierroksella, kun Kärpät kohtaa Pelicansin.

Annunen on pitänyt maalinsa puhtaana jo neljässä perättäisessä ottelussaan. Annusen vartioima veräjä on pysynyt koskemattomana SM-liigassa nyt 256 minuuttia ja 28 sekuntia putkeen.

Annusella on keskiviikkona mahdollisuus rikkoa Kimmo Lecklinin kaudella 1997-98 torjuma ennätys, joka on enää kolmen minuutin päässä.

Kärppien perättäisissä otteluissa Annunen ei huimaa suoritustaan kuitenkaan ole tehnyt, sillä joukkueen toinen maalivahti Patrik Rybas on pelannut suoritusten välissä kaksi ottelua Kärppien maalilla.

Kärppien kokoonpanossa nähdään myös alkukaudelta tuttu tähtihyökkääjä, kun kahdeksan ottelun pelikieltonsa kärsinyt Jussi Jokinen palaa jälleen kaukaloon. Jokinen hyökkää Kärppien kakkosketjussa yhdessä Julius Junttilan ja Michal Kristofin kanssa.

SM-liigassa pelataan keskiviikkona kuusi ottelua. Joukkueiden kokoonpanot voi katsoa kokonaisuudessaan SM-liigan verkkosivuilla.

Lue myös:

    Uusimmat