HIFK vahvisti rivejään pistelingolla – taitava suomalaishyökkääjä saapuu vihdoin Helsinkiin

HIFK on tehnyt pelaajasopimuksen suomalaishyökkääjä Michael Keräsen kanssa, seura tiedottaa Bättre Folk -sovelluksessaan.

Keräsen sopimus HIFK:n kanssa kattaa loppukauden, mutta sisältää 1. joulukuuta asti ulottuvan koeajan. Keränen siirtyy Helsinkiin Sveitsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan EHC Vispin riveistä.

Uransa aikana tehokkaasti SM-liigassa esiintynyt Keränen tuo HIFK:n hyökkäykseen tarvittavaa leveyttä.

– Keränen on taitava ja älykäs sentteri, joka on osoittanut olevansa huippupelaaja Liigassa. Hän tuo meille paljon lisää vaihtoehtoja hyökkäysketjujen rakentamiseen, HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen kertoo Bättre Folk -sovelluksessa julkistetussa tiedotteessa.

Keräsen oli tarkoitus siirtyä HIFK:n riveihin jo kaudeksi 2014-15 Ilveksestä, jonka paidassa hän oli SM-liigan pistepörssin tehokkain pelaaja. Tuolloin Keräsen tie vei sittenkin Pohjois-Amerikkaan, joten Keräsen ja HIFK:n sopimus mitätöityi.

Keränen on pelannut SM-liigassa Ilveksen ja KooKoon riveissä yhteensä 265 ottelua tehoin 64+88=152. Lisäksi Keränen on pelannut AHL:ssä, SHL:ssä, KHL:ssä, Sveitsin liigassa ja yhden ottelun NHL:ssä.

Lue myös:

    Uusimmat