Nuori äiti ja 3-vuotias poika löytyivät kuolleina metsästä – poliisi epäilee lapsen biologista isää kidnappauksesta ja murhasta

1:34
Näin läheinen, viranomainen ja yleinen syyttäjä kommentoivat tapausta

Nuoren äidin ja lapsen ruumiit löytyivät viikonloppuna Yhdysvalloista Oregonin osavaltiosta. Viranomaiset uskovat, että molemmat kidnapattiin ja tapettiin vain päiviä myöhemmin.

Karissa Fretwellin ja hänen 3-vuotiaan poikansa Billyn ruumiit löydettiin viime lauantaina. Äiti ja lapsi kidnapattiin noin kuukausi sitten.

Uhrit löydettiin vain kilometrien päässä epäillyn eli Billyn biologisen isän talosta. Ruumiit oli kätketty metsäiselle alueelle ja peitetty osittain. Poliisin mukaan epäilty oli aiemmin käynyt kyseisellä alueella keräämässä polttopuita ja kalastamassa.

Billyn kuolinsyy ei ole toistaiseksi selvinnyt. Karissa sen sijaan kuoli päähän kohdistuneeseen ampumahaavaan. Poliisi löysi tutkimuksen aiemmassa vaiheessa aseen ja yrittää nyt selvittää käytettiinkö sitä rikoksessa.

Yleisen syyttäjä on vakuuttunut, että uhrit kidnapattiin 13. toukokuuta ja tapettiin 16. toukokuuta mennessä. Epäiltyä syytetään murhasta ja kidnappauksesta.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja