Mainos

Nuoret varkaat tulivat katumapäälle: Palauttivat mopon tankki täynnä ja antoivat paremman lukon

Kanadalaiset vorot ovat herättäneet hämmästystä sekä sosiaalisessa että perinteisessä mediassa.

Vancouverilainen Mel Flesher julkaisi Facebookissa katkeran kirjoituksen sen jälkeen, kun hänen poikaystävänsä lapsillaan käytössä ollut 80-kuutioinen Yamaha oli varastettu kotipihasta.

– Joku luuseri varasti poikaystäväni lasten vuosimallin 1972 80-kuutioisen Yamahan. Luulemme, että se vietiin aikaisin tänä aamuna. Lukkokin oli rikottu. Hankimme pyörän vasta vähän aikaa sitten ja laitoimme sen kuntoon, jotta pojat voisivat opetella ajamaan. Se on vanha, mutta aivan passeli lapsille, Flesher kirjoitti.

Varkauden takana olleet teinit törmäsivät viestiin Facebookissa, ja jo seuraavana päivänä pyörä oli palautunut oikeille omistajilleen. Mutta ei siinä kaikki.

– Muksujen pyörä oli takaisin omalla paikallaan, ja sen mukana oli mahtava kirje, uusi lukko avaimineen, tankki täynnä bensaa ja öljysäiliökin täytetty. Olemme erittäin onnellisia ja lapset ilahtuvat kuullessaan uutiset, Flesher ilakoi uudessa kirjoituksessaan.

Pyörään kiinnitetyssä lapussa oli katuvien nuorten pitkä kirjoitus. He kertovat ajatelleensa, että pyörä kuului jollekin teinille, jolle se oli käynyt jo pieneksi, mutta myönsivät, ettei sekään ole mikään syy viedä toisen omaa.

Flesher kiitteli sekä ystäviään, jotka olivat jakaneet aiempaa viestiä että pyörän palauttaneita teinejä siitä, että nämä päättivät lopulta toimia oikein.

***

0:43

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.