Hurja video: Nuoret pelleilivät autosta irrotetulla turvatyynyllä – 19-vuotiaan selkäranka murtui, halvaantuminen lähellä

0:12

Nuoret brittimiehet halusivat saada omat 15 minuuttiaan julkisuudessa ja päättivät, että kivun kautta se hoituu parhaiten. Oheisella videolla nähtävää temppua ei oikein voi kutsua epäonnistuneeksi, sillä luulisi yksinkertaisimmankin maalaisjärjen riittävän ymmärtämään, että auton turvatyyny räjähtää terveydelle haitallisen kovalla voimalla.

VIDEO: Venäjältä vai Klaukkalasta? Järjetön hinaussuoritus päättyi rysäykseen 

Autosta irrotettu turvatyyny asetetaan tällä nuorten brittikaverusten vuonna 2015 kuvaamalla videolla kahden autonrenkaan väliin. Koko komeuden päälle istahtaa 19-vuotias Hari Farlie ilmeisen vapaaehtoisesti.

Autoon edelleen kytkettynä oleva turvatyyny laukeaa niin kovalla voimalla, että brittiteini lennähtää ilmojen teille. Farlie jää maahan kiemurtelemaan tuskissaan kavereiden nauraessa ja jatkaessa kuvaamista.

Katso video alta.


Kun jossain vaiheessa Farlien niin sanotuille ystäville kävi ilmi, että videon päätähti ihan oikeasti satutti itsensä, kyyditsivät he tämän ensiapuun.

– Ajattelimme hänen saaneen vain mustelmia tai reväyttäneen jotain, mutta hän ei pystynytkään liikkumaan. Pistimme hänet makaamaan pakettiauton takatilaan ja ajoimme sairaalaan. Emme ajatelleet, että hän satuttaisi itsensä tai murtaisi selkänsä. Pilailemme usein hänen kustannuksellaan. Esimerkiksi viime viikolla laitoimme hänen teehensä 200 milligrammaa Viagraa, vuoden surkein ystävä -palkinnosta kisaava Kyle Aston Lyons kertoi.

Lääkäreiden mukaan Farlie mursi kaksi lannenikamaansa, ja halvaantuminen oli hyvin pienestä kiinni.

***

4:06

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.