Nuoresta miehestä tuli miljardööri yhdessä yössä – "matalan profiilin" pitäminen ei ole aina toteutunut käytännössä

24-vuotiaasta miehestä tuli miljardööri yhdessä yhdessä yössä 1:01
Yhdysvalloissa asuva nuori mies sai yllättävän jättilahjoituksen vanhemmiltaan.

Yhdysvalloissa asuva nuori hongkongilaismies sai vanhempiensa yrityksestä jättilahjoituksen ja tuli sen myötä yhdessä yössä miljardööriksi, kertoo CNN.

Pennsylvanian yliopiston kauppatieteiden laitokselta hiljattain valmistunut Eric Tse, 24, sai yllättävän suuren lahjoituksen vanhempiensa yrityksestä. Miehelle annettiin Sino Biopharmaceutical Limited -yhtiön osakkeista viidennes, joka vastaa arvoltaan noin 3,88 miljardia dollaria (n. 3,4 miljardia euroa).

Tsestä tuli siis tiistain vastaisena yönä yksi Aasian orastavan miljardöörien yhteisön jäsenistä. Hän suhtautuu vaatimattomasti asemaansa ja haluaa säilyttää matalan profiilin.

Tosin mies on tavattu juhlimasta esimerkiksi laulaja Rihannan seurassa ja hänen tuttavapiiriinsä kuuluu myös Monacon prinsessa Charlene, joten ”matalasta profiilista” tuskin voidaan puhua.

Erityistä syytä moiselle jättilahjoitukselle ei kerrottu. Perhe tiedotti antaneensa yhtiönsä osakkeet pojalleen "lahjana".

Tse on julkaissut somessa paljon kuvia, joissa hän poseeraa tunnettujen kiinalaisurheilijoiden, kuten esimerkiksi Sun Yangin, kanssa.


Lue myös:

    Uusimmat