Avioeron kautta maailman rikkaimmaksi naiseksi? Nyt kohutaan, saako maailman rikkaimman miehen vaimo eron myötä "toisen lottovoiton"

Amazonin perustaja ja maailman rikkain mies Jeff Bezos ja hänen vaimonsa MacKenzie Bezos ilmoittivat tammikuussa eroavansa 25 aviovuoden jälkeen. Nyt suurta kohua herättää spekulaatiot siitä, tuleeko Jeff Bezosin vaimo perimään puolet miehensä miljardiomaisuudesta. 

Jeff ja MacKenzie Bezos avioituvat ennen miehen huimaa rikastumista. Jeff Bezos on Amazonin perustaja ja hänen tämän hetkisen omaisuuden arvioidaan olevan 137 miljardin dollarin eli 120,8 miljardin euron arvoinen.

– Kuten perheemme ja läheisimmät ystävämme tietävät, pitkän ja rakkaudentäyteisen seikkailun jälkeen me olemme päättäneet erota ja jatkaa elämäämme ystävinä, luki pariskunnan julkaisemassa tviitissä.

Tviitissä ei kuitenkaan paljastettu, kuinka pari on suunnitellut jakavansa miehen miljardiomaisuuden. 

Tuleeko vaimosta maailman rikkain nainen?

Jos Jeff Bezosin miljardiomaisuus jaetaan parin kesken, 48-vuotiaasta MacKenziestä ei tulisi ainoastaan miljardööri, vaan myös ylivoimaisesti maailman rikkain nainen.

Tällä hetkellä maailman rikkaimpana naisena tunnetaan L’Oréalin perijä Françoise Bettencourt Meyers, jonka omaisuus on arviolta 45,6 miljardin dollarin eli noin 40,2 miljardin euron arvoinen.   

Vuonna 2013 MacKenzie kertoi ymmärtävänsä miehensä rikkauden olevan hänelle tavallaan lottovoitto. Nyt pohditaan, tuoko avioero naiselle uudenlaisen lottovoiton.

Washingtonin osavaltion lain mukaan ilman avioehtosopimusta omaisuus tulee jakaa erotilanteessa tasapuolisesti. 

Lähde: The Guardian

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja