Mainos

Törkeä iPhone-huijaus ilmi: Nainen huijasi ”poikaystäviään” ostamaan uutuusluureja lahjaksi – myi ne ostaakseen oman asunnon

Kiinalaisnainen myi yhteensä 20 lahjaksi saamaansa iPhone 7 -puhelinta, jotta saisi ostettua oman asunnon.

Kiinassa erään ahkeran deittailijan iPhone-huijaus on noussut otsikoihin ympäri maailman.

Älypuhelimet olivat lahjoja naisen poikaystäviltä, jotka nainen myi netissä eteenpäin. Yhteensä 20 älypuhelimesta nainen sai 120 000 juania, joka on noin 16 000 euroa. Nainen sai siis noin 800 euroa puhelimelta. 

Tämän summan nainen käytti ensiasuntonsa käsirahana.

"Mitähän poikaystävät ovat mieltä?"

Ovela huijaus nousi julkisuuteen naisen työkaverin julkaiseman blogipostauksen myötä. Blogissaan hän kertoo naisen ystävien ihmetelleen suuresti, kuinka uuden asunnon käsiraha oli oikein saatu kasaan. Blogissa myös pohditaan, mitähän naiselle iPhoneja ostaneet miehet mahtavat ajatella nyt, kun tarina on paljastanut koko maailmalle.

Nainen ei ole kollegan mukaan varakkaasta perheestä, vaan päin vastoin murehtinut raha-asioitaan. Naisen oli tarkoitus ostaa iäkkäille vanhemmilleenkin oma asunto, johon säästi rahojaan.

Kiinalaisessa sosiaalisen median palvelussa Weibossa moni on ihmetellyt naisen kyvykkyyttä saada niin lyhyessä ajassa jopa 20 deittiään ostamaan hänelle vasta markkinoille tulleen iPhone 7 -puhelimen.

Toiset ovat kateellisia naisen vakuuttavasta tempauksesta, toiset taas epäilevät, voisiko kyseessä ollakin vain puhelimien myyntiin erikoistuneen sivuston oma julkisuustemppu.

BBC kuitenkin selvitti kyseiseltä yritykseltä, että he todella olivat saaneet myyntiin 20 iPhone 7 -puhelinta naishenkilöltä.

 

Lähde: Mashable, BBC

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.