Nöyryyttävä kommentti neuvottelupöydästä vuoti julki – tämän takia supertähti ei ole siirtymässä Barcelonaan

Jalkapallotähti Robert Lewandowskin myynnistä Barcelonan kanssa neuvotteleva Bayern München on tiettävästi kertonut hyväksyvänsä vain suoran etukäteismaksun pelaajakaupan toteuttamiseksi. Bayern epäilee, ettei Espanjan suurseuraa ole enää enää yhden tai kahden vuoden kuluttua olemassa.

Lewandowski on ollut voimakkaiden siirtospekulaatioiden kohteena tänä kesänä. Barcelonan uskotaan olevan erittäin kiinnostunut hankkimaan 33-vuotiaan maalitykin riveihinsä.

Tuoreiden mediatietojen mukaan Bayern ei kuitenkaan ole valmis hyväksymään minkäänlaisia osamaksuja, koska se pelkää Barcelonan tulevaisuuden puolesta. Epäilyt pohjautuvat Barcelonan viime aikaisiin talousvaikeuksiin.

– Bayern on kertonut Barcelonalle: "Emme halua maksueriä, koska emme ole varmoja siitä, että olette vielä olemassa yhden tai kahden vuoden kuluttua. Haluamme kaikki rahat etukäteen, käteisenä," paljastaa The Athleticin huipputoimittaja Raphael Honigstein The Totally Football Show'n vieraana.

– Se on yksi [siirtoneuvotteluiden] ongelmakohdista.

Lewandowski on nauttinut kahdeksan maali- ja pokaalirikasta vuotta Bayern Münchenin riveissä. 

Puolan maajoukkuetähti on takonut huikeat 344 kaappia 375 otteluun, voittanut kahdeksan Bundesliigan mestaruutta ja muun muassa himoitun Mestarien liigan vuonna 2020. 

Lewandowski, joka pelasi aiemmin Borussia Dortmundissa, on kuitenkin halukas jättämään Saksan tänä kesänä taakseen.

Tilanteeseensa tyytymätön kärkimies, jonka Bayern-sopimus olisi voimassa vielä yhden vuoden ajan, on vaatinut seuralta siirtoa muualle ennen uuden kauden alkua.

Katso ylälaidan videolta, miten Robert Lewandowski viimeisteli viime kauden ensimmäisen Mestarien liiga -maalinsa Barcelonan verkkoon.

Lue myös:

    Uusimmat