Robert Lewandowskilta suorat sanat tulevaisuudestaan – "Tarinani Bayernin kanssa on ohi"

Bayern Münchenin tähtihyökkääjä Robert Lewandowski haluaa lähteä saksalaisjätin riveistä tämän kesän siirtoikkunan aikana.

Kaudesta 2014-15 lähtien Bayernia edustanut puolalaistähti on pyörinyt viime viikot siirtohuhujen kohteena. Bayernin urheilujohtaja Hasan Salihamidzic kertoi aiemmin toukokuussa Sky Germanylle, että Lewandowski ei halua hyväksyä seuran jatkosopimustarjousta.

Lewandowski antoi oman mielipiteensä kuuluviin Puolan maajoukkueen lehdistötilaisuudessa.

– Yksi asia on varmaa. Tarinani Bayernin kanssa on ohi. Kaiken tämän jälkeen, mitä viime kuukausina on tapahtunut, en voi kuvitella enää hyvää yhteistyötä. Tajusin, että siirto on paras ratkaisu molemmille osapuolille, Lewandowski sanoi ESPN:n mukaan.

Lewandowskin sopimus Bayernin kanssa kattaa vielä ensi vuoden. Tähtihyökkääjä toivoo kuitenkin, että saksalaisjätti kuuntelee hänen toiveitaan.

– Bayern on vakava seura. Toivon, etteivät he pidä minua vain sen takia koska voivat.

33-vuotias maalitykki on ollut jo useamman vuoden maailman parhaimpia maalintekijöitä. Kahdeksan Bayernissa vietetyn kauden aikana puolalaistähti on takonut pelkästään Bundesliigassa hurjat 238 osumaa.

Lewandowskia on viety huhuissa vahvasti espanjalaisjätti Barcelonan riveihin, mutta myös useat Valioliiga-seurat ovat Goalin mukaan puolalaisen perässä.

Lue myös:

    Uusimmat