Mainos

Nova Group puolustautuu

Kiinteistöpalvelukonserni Nova Group puolustaa poliitikoille maksamiaan tukirahoja.

Yhtiö sanoo tiedotteessaan, että sen tietojen mukaan puolueiden tai niitä lähellä olevien yhdistysten tukeminen ei ole väärin tai lain vastaista.

Nova Group kertoo epäilevänsä, että MTV3:n haltuunsa saama salainen muistio on toimitettu julkisuuteen laittomasti.

MTV:n uutiset kertoi eilen, että keskusta on pimittänyt vaalivuonna 2007 saamansa jättituen.

Kiinteistöpalvelukonserni Nova Group maksoi 125 000 euroa keskustalaiselle yhdistykselle, Menestyvä Suomi ry:lle. Yhdistyksen puuhamiehet ovat keskustan yhteyspäällikkö Lasse Kontiola, hallintopäällikkö Aki Haaro ja puoluesihteeri Jarmo Korhonen.

Erikoista asiassa on se, että Nova Group on konkurssin partaalla. Rahaa ei siis riittänyt velkojille, mutta poliitikoille kyllä.

MTV3 kertoi helmikuussa, että Nova Group sai tilintarkastajaltaan ankarat nuhteet rahojen syytämisestä tarkoitukseen, joka ei liity liiketoimintaan.

Nova Group sanoo tiedotteessaan, että talousvaikeuksien taustalla oleva maailmanlaajuinen talouskriisi ei ollut kenenkään nähtävissä vuonna 2007.

Todellisuudessa yrityksen taloudenpito on ollut holtitonta jo pidempään. 45 minuuttia -ohjelma kertoi viime marraskuussa yritysjohdon tuhlailevasta tyylistä.

Samaan aikaan kun verojen ja muiden velkojen maksua on viivytelty tai velvoitteet jätetty kokonaan hoitamatta, yritysjohto on ajanut luksusluokan autoilla ja panostanut merkittäviä summia asuin- ja edustustiloihin sekä sponsorointiin. Rahaa myös riitti poliitikkojen rahoittamiseen.

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.