Mainos

Nosta naisen intohimoa: Kuusi seksikästä sänkyjuttua!

Kun mies osaa valita sanansa oikein sängyssä, saattaa intohimo liekehtiä entistä kovemmin. Lue kuusi asiaa, jotka miehen suorastaan täytyy sanoa naiselle petipuuhissa.

Intimatemedicin.com listasi kuusi seksikästä sänkyjuttua, jotka hivelevät naisellista itsetuntoa

1. Olet kaikista paras

Mikään ei tee itsetunnolle niin hyvää, kuin kuulla olevansa paras, ja naiset haluavat kuulla olevansa parempia kuin yksikään miehen existä. Nainen tahtoo kuulla, kuinka mies nauttii hänen kosketuksestaan. Tämä innostaa mielikuvituksellisiin hyväilyihin ja innostaa petipuuhiin.

2. Olet niin tiukka

Nainen haluaa kuulla, että hänellä on piukat paikat. Sano se naiselle, ja naisen seksuaalinen itsetunto kohoaa korkeuksiin.

3. Oletpas kuuma kissa tuossa asussa

Kun nainen on pukeutunut hepeneisiin juuri miestä varten, hän tahtoo kuulla kohteliaisuuksia ulkoasustaan. Kehu hänen kurvejaan ja kaunista asuvalintaa.

4. Ihosi on niin pehmeä

Nainen tahtoo kuulla kehuja esimerkiksi ihonsa pehmeydestä ja sileydestä, sillä naiset käyttävät runsaasti aikaa ja rahaa itsestään huolehtimiseen. Ennen kuumaa sessiota nainen on luultavasti käyttänyt pienen iäisyyden karvanpoiston, kuorinnan, kosteutuksen ja parfyymien parissa.

5. Ollaan vielä lähekkäin

Seksin jälkeen tekee hyvää käpertyä lähekkäin. Halihormonit hyrräävät ja läheisyys tuntuu henkisesti ja fyysisesti hyvältä. Jos nainen nauttii läheisyydestä, suo sitä hänelle äläkä ryntää heti sängystä pois.

6. Haluan sinua niin paljon! Olen sinun!

Jokainen haluaa kuulla tyydyttävänsä partnerinsa täydellisesti. Kerro, että et halua ketään muuta, vaan juuri naistasi. Ja paljon.

MTV3/Helmi

Lähde: Intimatemedicin.com

Kuvat: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.